SiriusX - це перша туристична платформа для туристів та соціальних медіа, яка розвивається у світі.



Передмова

SiriusX - перша платформа на основі блокчейна, яка об'єднує два сектори туризму та соціальних медіа, що швидко розвиваються. Завдяки різноманітним пропозиціям від готелів до рейсів або круїзів до подій та подій, у любителів подорожей немає більше бажань. Інтегрована соціальна мережа SiriusX надає користувачам можливість зустрічатися з однодумцями, ділитися досвідом подорожей та отримувати призи у вигляді жетонів SiriusX. Все це доступне в будь-який час і в будь-якому місці, оплачується платіжною карткою SiriusX - економічно вигідно і в найкоротші терміни завдяки технології blockchain! Коли ви відвідуєте різні платформи соціальних медіа, такі як Instagram, YouTube або Snapchat, ви всюди переповнені блогів про подорожі та фотографії з відпусток. Якщо ви поговорите з друзями про їх найбільші цілі та бажання в житті, ви, швидше за все, знайдете відповідь: "Я хочу бачити весь світ!" відсотків світової робочої сили, маючи 313 мільйонів робочих місць. Тенденція розвивається! Проблеми та рішення Подорожі зараз вважаються відносно безпечними та доступними для всіх, але, незважаючи на весь прогрес, мандрівників ще багато. Вартість, мабуть, найважливіша тема для більшості людей. Рейси та пропозиції готелів порівнюються багато разів, щоб гарантувати найдешевший варіант. При обміні валют, банкам та біржам виплачується жахлива комісія.

Вони застаріли з нашим всесвітньо відомим токеном SiriusX (SRX), який дозволяє нашим клієнтам замість цього витрачати гроші на випадковий обід. Втрата або крадіжка банківських або кредитних карток - проблема, з якою стикаються багато мандрівників. З одного боку, зацікавлені люди намагаються заблокувати карту, з іншого - для заміни картки. Особливо для кредитних карт шкода може бути дуже великою, якщо збитки відомі занадто пізно. В черговий раз SiriusX FinTech пропонує ідеальне рішення для своїх користувачів. Ключ картки застарів, оскільки оплату можна здійснити лише разом із додатком SiriusX, який знову захищений PIN-кодом. Карту заміни безкоштовно та легко замовити.


SiriusX - бачення в понеділок вранці. 9 годин. Почніть робочий тиждень. Ви зараз сидите в офісі і насолоджуєтесь відпочинком. Ви намалюєте свою ідеальну подорож на одужання. Ви переглядаєте Інтернет та знаходите те, що шукаєте ... на SiriusTravel! Завдяки повному асортименту авіаквитків та авіаквитків, бронювання готелів та прокату автомобілів, а також діяльності по страхуванню відпусток та подорожей компанія встановлює нові стандарти щодо різноманітності та комфорту та ясності для своїх користувачів. Ви знайдете те, що шукаєте, все про ваш відпочинок у поєднанні з першого погляду, за ціною! Проста у користуванні платіжна картка робить платежі легшими та дешевшими, ніж раніше. Незалежно від місця та часу, транзакції можуть бути оброблені за короткий час через блокчейн Ethereum.

дивіться відео про огляд siriusX нижче:




ПЛАТФОРМА

Децентралізована платформа подорожей Ідеальна пропозиція для наших користувачів! Налаштуйте свій відпочинок мрії за допомогою SiriusX! Шукайте будинки, квартири, готелі, авіарейси, круїзи, прокат автомобілів та квитки подій по всьому світу за найнижчою ціною! Безпечні замовлення без великих трансакційних витрат з криптовалютою, але також можливі за допомогою паперових грошей.

Чому блокчейн?

У сучасній екосистемі подорожей в Інтернеті споживачі повинні платити високі плати за послуги. За допомогою декількох постачальників, таких як авіакомпанії, готелі, прокат автомобілів та страхові компанії, ви можете швидко додати ці витрати. SiriusX FinTech забезпечує децентралізовану організацію та демократично розвинений ринок. Крім того, технологія blockchain допомагає захистити велику кількість даних та дозволяє компаніям збирати, аналізувати та адаптувати пропозиції до потреб окремих користувачів. Автоматичне виявлення слабких зв'язків у ланцюзі поставок, у платіжних операціях та інших бізнес-процесах допомагає команді вирішити цю проблему найшвидше. прозорість Ця технологія є відкритим кодом. Тому можна змінити політику. Дані, зареєстровані на blockchain, можуть бути виявлені, але не підроблені ким. Це робить blockchain дуже безпечною технологією. Зниження операційних витрат Завершення однорангових та ділових операцій можливе без участі сторонніх осіб. Оскільки посередництва немає, витрати зменшуються. Децентралізований блокчейн дозволяє окремим транзакціям отримувати власну перевірку та авторизацію. Оскільки інформація про певний блокчейн обробляється на окремих серверах по всьому світу в різних частинах, гарантується, що небажаний доступ до цієї інформації зашкодить лише невеликій кількості даних, а не всій мережі. Аналіз ринку та потенціал ринку для подорожей в Інтернеті. Ця часова шкала показує дохід від онлайн-подорожей по всьому світу з 2014 по 2020 рік. У 2017 році загальний дохід від подорожей в Інтернеті становив 629,81 мільярда доларів. Очікується, що ця сума збільшиться до 755,94 млрд доларів у 2019 році.



Дні, коли бронювання можливе лише в турфірмі, або дзвінок втрачено - веб-сайт та мобільний додаток роблять цифрові бронювання ще простішими. Для сучасних мандрівників майже немислимо мати можливість заздалегідь спланувати та забронювати квитки. Фактором зростання платформи SiriusX стане мережа користувача з фактично екосистемою. Оскільки цей проект в основному орієнтований на Gen-Z (народився між 1995 та 2010 роками, найстарішому зараз виповнилося 24 роки в 2019 році), який буде більшою кількістю туристів у всьому світі в найближчі роки, використовуючи онлайн-планування подорожей. Немає сумніву, що база користувачів SiriusX - і, отже, розмір мережі - буде рости дуже швидко. Ряд факторів може прискорити зростання екосистеми платформи SiriusX як з боку компанії, так і з боку прихильників та потенційних мандрівників. Торгівля властивостями для великої аудиторії Функції соціальних мереж Вибирайте режим дня та ночі!




Для отримання додаткової інформації відвідайте посилання нижче:

Веб-сайт: http://siriusxico.com

Telegram (оголошення): https://t.me/siriusx


Telegram (Спільнота): https://t.me/SiriusXCommunity


Twitter: https://twitter.com/SiriusXToken


Facebook: https://www.facebook.com/SiriusXFinTech/


Linkedin: https://www.linkedin.com/company/siriusx-fintech/


Reddit: https://www.reddit.com/user/SiriusXToken


Середній: https://medium.com/@siriusfintech


Instagram: https://www.instagram.com/siriusxofficial/


Github: https://github.com/SiriusX-Token

__________________________________________________________________________________________
писатель
Имя пользователя Bitcointalk: Rafaandika
Профиль Bitcointalk: 
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2622071;sa=summary
Эт адрес: 
0x19C8eB6d14C17E2918aF2D0Bf03F649F05606598

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Децентрализованное мышление

2Ether is an Ethereum fork that implements free payments for world digital money.

BlockSafe-Technologie